Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/buysport.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
MOAI 12'6 SUP pakke, Woven dropstitch og Carbon paddle - Buysport
Fri fragt ved ordre over 1000 kr.
Søg
Close this search box.

MOAI 12’6 SUP pakke, Woven dropstitch og Carbon paddle

kr. 5.940 inkl. moms

MOAI 12’6″ Limited Edition Touring SUP er det ideelle board til alle, der kan lide at bruge tid på vandet. Den er velegnet til den sporty, avancerede bruger. Denne model inkluderer to lastnet, som giver dig mulighed for at medbringe ekstra last eller bagage over længere afstande. MOAI 12’6 Limited Edition-boardet er formet til at være hurtigt og manøvrerbart, så du kan få nogle fantastiske ture.

Ikke på lager

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os på tlf. +45 33 22 55 00 eller på mail kontakt@buysport.dk

Ved at lave vores boards fra den begrænsede serie ønskede vi at gå endnu længere end før. Hele kollektionen er virkelig overraskende og er prisen værd i betragtning af de anvendte tekniske muligheder. Disse SUP boards er designet til at tilbyde perfekt stabilitet og manøvredygtighed. De virker lige så godt, som de ser ud på vandet. Når det kommer til design og udførelse – vil vores boards leve op til forventningerne hos den mest krævende person.

Vævet Dropstitch Teknologi

Disse boards er skabt med vævet teknologi. Med denne innovative teknologi bliver boardet endnu mere stift og stabilt. På grund af de krydsede garner vil den have brug for mindre materiale af samme dimensioner, og det gør den mere miljøvenlig. Vævet dropstitch materiale er tyndere, færre lag (laminater er nødvendige), og du kan forvente op til 20 % vægttab i modsætning til et strikket drop stitch board.

Alle MOAI-boards leveres som en pakke (som du kan se på billederne), så du behøver ikke at bekymre dig om noget:

  • Pumpe
  • Wheelie taske
  • Snor
  • Carbon Padle
  • Fiberglass Finne
  • Reparationssæt

Yderligere information

Vægt 10 kg

populære produkter

Lignende produkter

FÅ rabat
Bliv en del af BuyMore
Som medlem opnår du mulighed for at få store rabatter på produkter, som du selv er med til at bestemme.

De første 2 måneders medlemskab er gratis og derefter får du adgang til alle deals for kun 9 kr per måned.