Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/buysport.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Sup boards i høj kvalitet | Kæmpe udvalg af paddleboards - Buysport.dk
Fri fragt ved ordre over 1000 kr.
Søg
Close this search box.

Sup boards

Hos buysport.dk kan du finde SUP boards til alle eventyr på vandet. Velegnet til alle begyndere, øvede og eksperter vil nyde vores forskellige paddleboards.

Produkter

Sup boards – Hvad er det?

 

SUP boards, sup, stand up paddelboard, oppustelige paddle boards, oppusteligt SUP, oppustelig stand up paddleboard, kært barn har mange navne.

SUP boards har taget verden med storm og bruges af alle aldersgrupper. SUP boards er nemt at lærer at stå på og kan benyttes i alle slags vand; hav, floder, søer osv.

Der er 2 typer af SUP boards, faste SUP boards og det efterhånden mest populære oppusteligt SUP boards. Som navnet siger er de faste SUP boards fremstillet typisk af glasfiber, kevlar eller plast. Ligesom et traditionelt surf board. En af de helt store fordele med oppustelige SUP boards er at de er meget nemme at opbevarer og at transporter da de i sagens natur oppustes når de skal bruges.

Hos buysport.dk kan du finde SUB boards til alle eventyr på vandet. Velegnet til alle begyndere, øvede og eksperter vil nyde vores forskellige paddle boards.

 

Forskellige slags paddleboards

Som tommelfingerregel kan SUP boards deles op i 3 forskellige typer:

  • All-round SUP boards er de mest populærere SUPS til ethvert eventyr på vandet. Velegnet til alle begyndere, øvede og endda eksperter vil nyde vores all-round paddle boards.
  • Touring SUP boards: Planlægger du en længere rejse? Touring SUP boards vil opfylde alle dine forventninger. Stabil, komfortabel og hurtig. Touring SUP boards inkluderer som regel flere emballagenet til at tage dit udstyr med som rygsæk eller andre ting.
  • Pro eller Ultra Light er typisk brugt til SUP boards som bruges af de rutinerede udøvere, de er kompakte, lette uden at gå på kompromis med stabiliteten

Husk endelig det rette udstyr når du skal ud på dit SUP board, det er primært at medbringe en redningsvest eller svømmevest på dit SUP board. Det er et lovkrav og at du kan straffes med bøde ved overtrædelse. Derudover er våd eller tør dragt ofte en nødvendighed.

Hvis du ønsker at konkurrerer med dit SUP board, så er der 2 discipliner:

  • SUP Racing
    • Enten som kortere teknisk eller som et langdistance løb. Teknik er vigtigt men primært kondition og regulær udholdenhed er påkrævet. Foregår typisk i haven, på søer eller ud for kysten.
  • SUP Surfing
    • Minder meget om traditionel surfing hvor der rides på bølger
FÅ rabat
Bliv en del af BuyMore
Som medlem opnår du mulighed for at få store rabatter på produkter, som du selv er med til at bestemme.

De første 2 måneders medlemskab er gratis og derefter får du adgang til alle deals for kun 9 kr per måned.