Fri fragt ved ordre over 1000 kr.
Søg
Close this search box.

MOAI 12’6 TOURING

kr. 5.199 inkl. moms

Vores MOAI 12’6 TOURING SUP er det ideelle board til de mere erfarne brugere, der ønsker at bruge mere tid på vandet. Den er formet til at være hurtigere end de andre MOAI-modeller, men stadig med den nødvendige stivhed og stabilitet. Sammen med snoren er det meget nemmere at forblive ombord på boardet. Perfekt til SUP-ture. Standard MOAI boards kan også nemt pakkes ind i en rygsæk med hjul og tages med overalt. Når det kommer til design, er det flot udført på grund af detaljerne og farverne, det er vores standard MOAI design, som folk elsker.

Ikke på lager

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os på tlf. +45 33 22 55 00 eller på mail kontakt@buysport.dk

Dette SUP-board inkluderer 2x lastnet til ekstra last eller bagage. Boardet er lavet af materialer af høj kvalitet. Som altid tænkte vi på alt og alle. Hos MOAI skaber vi for mennesker, og derfor vægter vi kvalitet så højt, og udfører en masse tests, inden vi frigiver et produkt, så vores kunder altid er tilfredse.

Fusionsteknologi

Fremstillet med fusionsteknologi, som gør brættet lettere og mere miljøvenligt. Produktdesign er den uendelige stræben efter perfektion. Vi stræber efter at levere konstrueret ydeevne og skabe smukt designede produkter, mens vi altid søger at minimere vores påvirkning. Den fusionspvc-teknologi, som MOAI anvender, består af to lag PVC. Disse to lag er ikke limet sammen som ved traditionelle dobbeltlagede SUP boards, men er dannet som en fusion. Der bruges altså ingen lim i denne proces, hvilket gør den mere miljøvenlig, uden at boardets kvalitet går tabt.

Alle MOAI-boards leveres som en pakke (som du kan se på billederne), så du behøver ikke at bekymre dig om noget:

  • Pumpe
  • Wheelie taske
  • Snor
  • Padle
  • Finne
  • Reparationssæt

Yderligere information

Vægt 10 kg

populære produkter

Lignende produkter

FÅ rabat
Bliv en del af BuyMore
Som medlem opnår du mulighed for at få store rabatter på produkter, som du selv er med til at bestemme.

De første 2 måneders medlemskab er gratis og derefter får du adgang til alle deals for kun 9 kr per måned.