Fri fragt ved ordre over 1000 kr.
Søg
Close this search box.

MOAI 10’6 WS SUP

kr. 4.300 inkl. moms

Dette all-round SUP er det perfekte board til rekreativ brug. Det er meget stabilt og nemt at vende i vandet, hvilket gør det ideelt til enhver bruger. Boardet er oppusteligt og derfor nemt at bære til ethvert sted. Når det kommer til design, er det flot udført på grund af detaljerne og farverne, det er vores standard MOAI design men i andre farver, til alle der elsker pink.

Ikke på lager

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os på tlf. +45 33 22 55 00 eller på mail kontakt@buysport.dk

Du kan også bruge 10’6 WS SUP som kajak ved at tilføje et kajaksæde til boardet og bruge vores MOAI kajakpadle. Kajaksædet og kajakpadlen er ekstraudstyr og sælges separat. Dette SUP-board inkluderer 1x lastnet til ekstra last eller bagage. Det er lavet af materialer af høj kvalitet. Som altid tænkte vi på alt og alle. Hos MOAI skaber vi for mennesker, og derfor vægter vi kvalitet så højt, og udfører en masse tests, inden vi frigiver et produkt, så vores kunder altid er tilfredse.

Fusionsteknologi

Fremstillet med fusionsteknologi, som gør brættet lettere og mere miljøvenligt. Produktdesign er den uendelige stræben efter perfektion. Vi stræber efter at levere konstrueret ydeevne og skabe smukt designede produkter, mens vi altid søger at minimere vores påvirkning. Den fusionspvc-teknologi, som MOAI anvender, består af to lag PVC. Disse to lag er ikke limet sammen som ved traditionelle dobbeltlagede SUP boards, men er dannet som en fusion. Der bruges altså ingen lim i denne proces, hvilket gør den mere miljøvenlig, uden at boardets kvalitet går tabt.

Alle MOAI-boards fra buysport.dk leveres som en pakke (som du kan se på billederne), så du behøver ikke at bekymre dig om noget:

  • Pumpe
  • Wheelie taske
  • Snor
  • Padle
  • Finne
  • Reparationssæt

Yderligere information

Vægt 10 kg

populære produkter

Lignende produkter

FÅ rabat
Bliv en del af BuyMore
Som medlem opnår du mulighed for at få store rabatter på produkter, som du selv er med til at bestemme.

De første 2 måneders medlemskab er gratis og derefter får du adgang til alle deals for kun 9 kr per måned.