Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/buysport.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Padelbat guide (2022) | Hvilket padelbat skal jeg vælge? | Buysport.dk
Fri fragt ved ordre over 1000 kr.
Søg
Close this search box.
Hvilket padelbat skal jeg vælge?

Padel er en fremad stormende sportsgren i Danmark, såvel som resten af Europa. Når du først bliver bidt af sporten og er træt af lejebat fra din lokale padel-hal, er det vigtigt at vælge det rigtige padelbat i første omgang. Der findes lige så mange forskellige bat som der findes padel spillere, og derfor er det essentielt at dele battene op i nogle kategorier.

Først og fremmest inddeles padel bat ud fra formen:

De runde bat har sweetspot placeret i midten og de giver som regel mere kontrol end de 2 andre former. De fleste begynderbat er helt runde, men dermed ikke sagt at alle runde bat er til begyndere. Egner sig rigtig godt til defensive spillere, der med et kontrolleret slag vil placere præcise bolde. Derudover er det den bedste form til at skåne albue og skulder for stød (tennisalbue).

De dråbeformede bat har sweetspot placeret lidt højere end midten og det er som regel allround bat til spilleren der både vil spille offensivt og defensivt eller nybegynderen der vil prøve kræfter med alle dele af spillet. De dråbeformede bat er dermed et godt kompromis til padelspilleren der vil det hele.

De diamantformede bat har sweetspot placeret højt op i batten, hvilket giver mere power i alle slag. Hvis du spiller aggressivt og bevæger sig i området omkring nettet, kan et diamantformet power bat være det rigtige for dig. Som begynderbat vil et diamantformet sjældent være det rigtige, der kan dog være visse fordele hvis man kommer fra tennis eller er vant til andre ketcher sport.

Placering af vægten:

Der er stor forskel på hvor i et padelbat, at vægten er placeret, og det kan have en enorm effekt på slagkraft, kontrol og følelse.

Et hovedlet bat (ses ofte ved den runde form) er nemmere at kontrollere og har en mere blød følelse, der egner sig til padel spilleren der med kontrollerede slag spiller på modstanderens fejl. Typisk vil det være det rigtige valg for nybegyndere eller let-øvede.

Et hovedtungt bat (ses ofte ved diamant form) giver mere power i slagene og egner sig derfor ligesom det diamantformede bat til den aggressive padel spiller, der ønsker at slå vindende slag der afgør kampene.

Du kan evt. se vores udvalg af padelketchere, hvor du kan få den højeste kvalitet til billige penge.

Populære deals

Flere artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked når vi tilføjer nye spændende produkter og rabatter!
FÅ rabat
Bliv en del af BuyMore
Som medlem opnår du mulighed for at få store rabatter på produkter, som du selv er med til at bestemme.

De første 2 måneders medlemskab er gratis og derefter får du adgang til alle deals for kun 9 kr per måned.